Knippen & kleuren

Welke behandeling je ook kiest; wij zorgen er voor 
dat je volledig jezelf bent en straalt!

Knippen & kleuren

Welke behandeling je ook kiest; wij zorgen er voor 
dat je volledig jezelf bent en straalt!

Kleuren

Haarkleuren is maatwerk. Welke kleur staat mooi bij je huid, ogen en past bij jouw persoonlijkheid? Kiezen we voor licht, donker, koel, warm, en met welke techniek en welk product bereiken we geweldig resultaat? We overleggen alle belangrijke informatie niet alleen met jou maar vaak ook als teamleden met elkaar in jouw bijzijn. Op die manier bereiken we samen de voor jou optimale afstemming.

Kleuren v.a. 54
Foliekleuren v.a. 65,50
Afspraak maken

Styling

Het leven is te gevarieerd om je haar altijd op dezelfde manier te stylen! Voor iedere gelegenheid of stemming kies je voor een andere stijl. Tijdens het stylen laten we je graag zien op welke manieren dat bij jou kan, en geven tips en trucs hoe je het thuis zelf kunt doen.

Haarstyling 29,50
Afspraak maken

Knippen

Iedere kapper kan knippen. Voor jouw coupe is het echter belangrijker dat je stylist ziet wat jou goed staat, en vervolgens de juiste technieken toepast zodat jij ook thuis je haar eenvoudig in model krijgt. Voordat we je gaan knippen starten we dan ook met een adviesgesprek waarin we luisteren naar jouw wensen en vooral met ideeën komen.

Dames knippen* va. 29,75

-Stylist                      29,75
-Trainer stylist          32,50
-Master stylist         36,00

 

Heren knippen* va. 27,25

-Stylist                      27,25
-Trainer stylist          30,00
-Master stylist         33,00

Kids knippen (tot 18)* va. 22,50

-Stylist                       22,50
-Trainer stylist           24,50
-Master stylist          27,75

*Tarieven

Wij werken, voor wat betreft knippen, met tariefdifferentiatie. Dat wil zeggen dat er verschillende prijzen bestaan voor dezelfde behandeling. De kniptarieven zijn afhankelijk van het functieniveau van je stylist. Wij vinden het wel zo eerlijk dat je minder betaalt voor een knipbehandeling door een minder ervaren stylist, dan wanneer dit door een zeer ervaren stylist gebeurt. We garanderen overigens de kwaliteit van de behandeling, willekeurig door welke stylist je wordt geknipt.

Afspraak maken

Make-up

Make-up maakt het plaatje compleet. Niet voor niets is make-up een vast onderdeel van de metamorfoses die wij uitvoeren. Tijdens het aanbrengen van je make-up geeft je visagist tips over kleurgebruik en techniek.

Make-up 31
Afspraak maken
Garantie & disclaimer tariefwijzigingen

Studio Stuive geeft je tevredenheidsgarantie. Ben je onverhoopt niet tevreden, dan doen wij er alles aan wat binnen ons vermogen ligt om je toch tevreden te stellen. We doen dit geheel op onze kosten. Voorwaarde is wel dat je binnen één week na je behandeling reageert. Tariefwijzigingen voorbehouden.