Metamorfoses & meer...

Compleet nieuwe look, of de nieuwste tips? Ga voor een make-over of kies een van onze specials!

Metamorfoses & meer...

Compleet nieuwe look, of de nieuwste tips? Ga voor een make-over of kies een van onze specials!

Metamorfose all-in

Toe aan een compleet nieuwe look? Bij dit arrangement draait alles om vernieuwing en word je heerlijk in de watten gelegd. Jouw nieuwe kleur, coupe, styling en make-up wordt bovendien vastgelegd in een fotoshoot.

Metamorfose all-in 184
Afspraak maken

Color Specials

De absolute top op kleurgebied! Na een haarkleuranalyse volgen meervoudige kleurbehandelingen, toevoegingen om de kleur nog langer houdbaar te maken en styling. Houd in je planning een ochtend of middag vrij, want we nemen alle tijd voor je!

Color Specials worden opgesteld en uitgevoerd door kleurspecialisten. Het tarief wordt afgestemd op je wensen tijdens een adviesgesprek. De Color Specials zijn maatwerk, zowel qua uitvoer als planning. Kom daarom vooraf even langs in de salon of bel om te boeken. 

Color Specials v.a. 140
Afspraak maken

Private workshops

Ga zelf een uur aan de slag met je look onder begeleiding van je eigen stylist. Kies uit make-up, styling of een ander onderwerp naar keuze.

Private workshops 63 (1 uur)
2 personen 94 (1,5 uur)
Afspraak maken

Haarkleuranalyse

Een consult van een half uur waarin je onder leiding van een kleurspecialist ontdekt welke haarkleur jou het mooiste maakt. Ook krijg je ideeën aangereikt over je coupe, styling en verzorging van je haar.

Haarkleuranalyse 18,95
Afspraak maken

Mini make-over

We transformeren je tot de mooiste versie van jezelf. We laten je zien wat variatie in haarkleur, styling en make-up voor je kunnen doen. 

Mini make-over 162
Afspraak maken
Garantie & disclaimer tariefwijzigingen

Studio Stuive geeft je tevredenheidsgarantie. Ben je onverhoopt niet tevreden, dan doen wij er alles aan wat binnen ons vermogen ligt om je toch tevreden te stellen. We doen dit geheel op onze kosten. Voorwaarde is wel dat je binnen één week na je behandeling reageert. Tariefwijzigingen voorbehouden.