Metamorfose all-in

Toe aan een compleet nieuwe look? Bij dit arrangement draait alles om vernieuwing en word je heerlijk in de watten gelegd. Jouw nieuwe kleur, coupe, styling en make-up wordt bovendien vastgelegd in een fotoshoot.

Metamorfose all-in

€ 175

Color Specials

De absolute top op kleurgebied! Na een haarkleuranalyse volgen meervoudige kleurbehandelingen, toevoegingen om de kleur nog langer houdbaar te maken en styling. Houd in je planning een ochtend of middag vrij, want we nemen alle tijd voor je!

Color Specials worden opgesteld en uitgevoerd door kleurspecialisten. Het tarief wordt afgestemd op je wensen tijdens een adviesgesprek. De Color Specials zijn maatwerk, zowel qua uitvoer als planning. Kom daarom vooraf even langs in de salon of bel om te boeken. 

Color Specials

v.a. €132

Private workshops

Ga zelf een uur aan de slag met je look onder begeleiding van je eigen stylist. Kies uit make-up, styling of een ander onderwerp naar keuze.

Private workshops

€60 (1 uur)

2 personen

€90 (1,5 uur)

Stijlcheck

Het summum op adviesgebied. Een consult van een uur waarin je alles leert over de kleur, coupe, styling en make-up die het beste bij jouw stijl past. In combinatie met onze regulars krijg je een styling- of verzorgingsproduct t.w.v. €25 cadeau.

Stijlcheck

€ 60

De mooiste versie van jezelf

We transformeren je tot de mooiste versie van jezelf. We laten je zien wat variatie in haarkleur, styling en make-up voor je kunnen doen. 

De mooiste versie van jezelf

€ 154