Mooiste versie van Michelle bij Studio Stuive

In de serie ‘mooiste versie van jezelf 2018’ laten we zien hoe krachtig de combinatie van haar, make-up en kleding kan zijn.We werken in deze campagne samen met sterke bedrijven uit Musselkanaal. De shoot-locatie is dit keer Albers Sportscars & Classics. Haar en make-up sessie-stylist Laura Bolt, fotografie Ada van Goor, kleding KAEmode, styling Renate Stuive, sieraden Juwelier Luitjens, model Michelle Manning.

Haarkleur, haarstyling en make-up
Onze sessie-stylist Laura heeft Michelle’s haaraanzet dieper gekleurd en de lengtes via een ombre techniek gelift. Door het gebruik van ‘PH Bonder’ blijft Michelle’s haarkwaliteit uitstekend. Voor een koelblond resultaat is het haar hierna ingekleurd met ‘Platinum Ice’.
De styling is gedaan door Michelle’s haar te verstevigen met Noir Stockholm ‘Grand Ambition Spray’, te föhnen met een ‘large’ ronde borstel, in clips af te laten koelen en na het uitborstelen te finishen met Noir Stockholm ‘Sahara Love Story’.
Voor Michelle’s make-up heeft Laura gebruik gemaakt van de producten van het merk Pupa Milano en gekozen voor een ‘natural look’.

Gratis advies
Welke behandeling jij ook kiest, puntjes knippen, je haarkleur bijwerken of een totale make-over: bij Studio Stuive krijg je altijd gratis advies, word je geholpen door ervaren teamleden die continue worden bijgeschoold en wordt er alleen gewerkt met de beste producten. En dat alles in een prettige, ontspannen sfeer!