Stijlcheck

De stijlcheck is een consult van een uur. Een ervaren stylist vraagt en vertelt je van alles. Daarbij gebruiken we ook foto's en afbeeldingen. Je ontdekt zo alle mogelijkheden voor de juiste coupe, haarkleur, styling en make-up voor jou.
De stijlcheck is jouw ideale route naar nieuw, naar anders, naar.....mooier!

Heb ik de stijlcheck nodig?

Komt een vrouw bij de kapper
Ken je dat? Je komt bij je kapper, en die vraagt: "hoe wil je het hebben?".
Aangezien jij niet de expert bent, laat je een foto zien van een kapsel dat je leuk vindt.
Je kapper knipt de coupe, maar.....het staat bij jou heel anders dan bij de dame op de foto.

Wat is het probleem
Jij bent niet de dame op de foto. Jij bent jij! Met je eigen persoonlijkheid, uitstraling, voorkeuren..... Jij wordt niet het mooist met het kapsel van een ander, maar met een kapsel dat ontworpen is voor jou.
En dit geldt evengoed voor je kleur, styling, en make-up.

Wat je nodig hebt
Wat jij nodig hebt is een specialist die met ideeën komt, We leggen de focus op wie jij bent en hoe je bent en welke stijl het beste bij jou past. De stijlcheck dus!

Ideeën

Onderbouwing
De ideeën die tijdens je stijlcheck naar voren komen, vallen niet zomaar uit de lucht.
In de onderbouwing van onze ideeën nemen we alle factoren mee: gezichtsvorm, haar- en huidtype. Maar we denken ook na over je haarkwaliteit en hoe vaak je wil variëren met je looks.
Ook doen we een kleuranalyse om te bepalen welke kleuren je mooier maken. De huidige trends nemen we hierbij mee, maar...centraal staat het ontdekken van dé match met jouw stijl.

Jouw stijl

Keuzes
Verse muntthee of dark Espresso, sneakers of high heels, zonnebril of duikbril, joggingbroek of plooirok?
Continue maak je keuzes, vaak bewust maar ook onbewust. De keuzes die jij maakt worden beïnvloed door je persoonlijke smaak, leefomgeving en leefstijl.

Jouw persoonlijke stijl
Niemand heeft dezelfde stijl als jij. Jouw persoonlijke stijl wordt gevormd door jouw persoon én jouw keuzes. Kies daarbij niet zomaar een kapsel, make-up of haarkleur die een ander zo mooi staat.
Jíj komt het beste tot je recht met een coupe, kleur, en make-up die passen bij jou! De stijlcheck laat je zien wat past bij jouw stijl.

Advies is toch gratis?

De basis
Iedere klant krijgt bij ons een gratis adviesgesprek voordat we beginnen met een behandeling.
Advies vormt bij Studio Stuive de basis voor geslaagde behandelingen en tevreden klanten.

Stijlcheck gaat verder
De stijlcheck gaat veel verder dan onze reguliere adviesgesprekken. Voor jou als onze gast is de stijlcheck een eye-opener.
Modetips in glossy magazines zijn inspirerend, maar blijven altijd algemeen, en zijn nooit voor jou persoonlijk bedoeld. 

Maatwerk
De balans vinden tussen coupe, styling, make-up en haarkleur binnen jouw stijl is een kwestie van maatwerk. De kracht van overleg met jou als gast vormt de basis van onze filosofie; het exponent hiervan is de stijlcheck.

Wat kost de stijlcheck?

Een uur
Tijdens de stijlcheck gaat je stylist een uur met je in gesprek. De stijlcheck kost € 63.

Gratis make-up behandeling
Wanneer je een afspraak maakt voor een behandeling binnen vier weken na je stijlcheck verwent een van onze visagisten je met een gratis make-up behandeling ter waarde van € 26,50!

Wat krijg ik?

Stijlgids
Je krijgt veel tips en ideeën gebundeld in je persoonlijke stijlgids. Ook maken we speciaal voor jou een moodboard met foto’s van mogelijkheden. Al met al krijg je volop kennis en inspiratie mee naar huis!

Voorbereid
Met je stijlgids, met daarin specifieke plannen, kun je in het vervolg goed voorbereid naar je stylist en/of visagist.

Balans

Afstemmen
Een geweldig kapsel ziet er een stuk minder geweldig uit wanneer dat geweldige kapsel helemaal niet bij jouw stijl past. Haarkleur en make-up kunnen beide prachtig zijn, maar als ze niet op elkaar zijn afgestemd word jij er niet mooier van.

In balans
Essentieel is om een fantastische coupe, make-up, en haarkleur met elkaar en met jouw stijl in balans te brengen. Tijdens je stijlcheck helpt jouw stylist je om de beste balans te bereiken. 

Wat kan ik met de stijlcheck

Eerste indruk
Je innerlijk is belangrijker dan je uiterlijk, maar de eerste indruk wordt toch echt gevormd door je buitenkant.
Wat wil jij uitstralen? Vast geen onzekerheid.
De stijlcheck is een leidraad voor jou en je eigen stylist. Uit onderzoek blijkt overigens dat de meeste vrouwen onzeker zijn tijdens, én ontevreden zijn na, hun bezoek aan de kapper.

Zekerheid dankzij stijlgids
De stylist van Studio Stuive geeft je tijdens de stijlcheck zekerheid. Bij elk bezoek aan de kapper of visagist, weet je wat je mogelijkheden zijn; waarvan jij mooier wordt. 
Je stylist heeft meer houvast wanneer je jouw stijlgids aan hem/haar laat lezen. En dat leidt tot mooiere resultaten.

Zelfverzekerd
Onze missie: jou zelfverzekerd laten stralen. Onze stijlcheck draagt bij aan een zelfverzekerd gevoel. En dat is een voordeel in je relaties met anderen, maar bijvoorbeeld ook in je carrière.
Ons team levert daar graag een positieve bijdrage aan.