Tarieven

Tarieven

Specials

Metamorfose all-in 184

Toe aan een compleet nieuwe look? Bij dit arrangement draait alles om vernieuwing en word je heerlijk in de watten gelegd. Jouw nieuwe kleur, coupe, styling en make-up wordt bovendien vastgelegd in een fotoshoot. Meer over onze metamorfoses

Color Specials v.a. 140

De absolute top op kleurgebied! Na een haarkleuranalyse volgen meervoudige kleurbehandelingen, toevoegingen om de kleur nog langer houdbaar te maken en styling. Houd in je planning een ochtend of middag vrij, want we nemen alle tijd voor je!

Color Specials worden opgesteld en uitgevoerd door kleurspecialisten. Het tarief wordt afgestemd op je wensen tijdens een adviesgesprek. De Color Specials zijn maatwerk, zowel qua uitvoer als planning. Kom daarom vooraf even langs in de salon of bel om te boeken.

Private workshops 63 (één uur)

Ga zelf een uur aan de slag met je look onder begeleiding van je eigen stylist. Kies uit make-up, styling of een ander onderwerp naar keuze.

Haarkleuranalyse 18,95

Een consult van een half uur waarin je onder leiding van een kleurspecialist ontdekt welke haarkleur jou het mooiste maakt. Ook krijg je ideeën aangereikt over je coupe, styling en verzorging van je haar.

Populaire combi's

Kleuranalyse, kleuring, knippen & stylen* v.a. 116,20

* Afhankelijk van de gekozen kleurtechniek

Knippen, stylen & make-up 81

Wassen, knippen & stylen 50

Stylen & make-up 60,50

Regulars

Iedere kapper kan knippen. Voor jouw coupe is het echter belangrijker dat je stylist ziet wat jou goed staat, en vervolgens de juiste technieken toepast zodat jij ook thuis je haar eenvoudig in model krijgt. Voordat we je gaan knippen starten we dan ook met een adviesgesprek waarin we luisteren naar jouw wensen en vooral met ideeën komen.

Dames wassen & knippen v.a. 33,45

-Stylist                  33,45
-Trainer stylist      36,20
-Master stylist      39,70

Heren wassen & knippen v.a. 30,95

-Stylist                   30,95
-Trainer stylist       33,70
-Master stylist      36,70

Kids wassen & knippen v.a. 26,20

-Stylist                    26,20
-Trainer stylist        28,20
-Master stylist       31,45

Kleuren v.a. 54

Styling v.a. 29,50

Make-up 31

Garantie & disclaimer tariefwijzigingen

Studio Stuive geeft je tevredenheidsgarantie. Ben je onverhoopt niet tevreden, dan doen wij er alles aan wat binnen ons vermogen ligt om je toch tevreden te stellen. We doen dit geheel op onze kosten. Voorwaarde is wel dat je binnen één week na je behandeling reageert. Tariefwijzigingen voorbehouden.